Skip to content

Omtale Micro Cell Nail Power og Nail Rescue Oil

06.03.10

dsc_0154

Jeg har valgt å anmelde disse to sammen, ettersom jeg føler de funker best sammen, og begge dekker viktige deler av fine og sunne negler!

Nail Power er en behandlingslakk som skal beskytte neglene mot påvirkninger fra forurensing og andre ting som gjør at negler blir svake (kulde, tørke osv). Den gjør neglene harde og fine, men ikke sprø!

Nail Rescue Oil er er en negleolje som gir fukt til neglebånd og negler. Negleolje brukes etter lakk og annen type neglebehandlinger. Det gjør opp for eventuell skade som blir fåført negler og neglebånd fra kjemikalier i lakk og fjerner!

Jeg begynte å bruke disse for ca to uker siden, og har påført mer eller mindre hver dag siden jeg fikk det. Nå får jeg ikke se virkningen av negleoljen på neglene på en god stund, ettersom den virker fra bunnen av neglen (der den vokser ut fra) og ut, så jeg må vente til de vokser ut. Neglebåndene mine derimot, bruker å være forferdelig tørre og flisete på vinteren, men nå er de mye bedre!  Utrolig deilig å slippe å ha flisete og vonde sår på fingrene!

Nail Power har blitt mitt HG (holy grail) negleprodukt! Jeg bruker denne som bunnlakk hver gang jeg lakker neglene, og de har blitt så sterke og fine! I tillegg til å styrke neglene hjelper den veldig fint mot at neglene blir gule av sterkt farget lakk!

begge to får 6 av 6

6

Reklamer
4 kommentarer leave one →
 1. NML permalink
  07.03.10 6:35 pm

  Hmm, dette ser ut som to produkter som burde passe for meg! Neglebåndene mine er helt forferdelige, og jeg pirker på og river bort hang nails, men det gjør jo saken bare enda værre. Kanskje jeg burde handle litt på chroma når jeg får penger. Tittet på leveringsvilkårene på chroma, men skjønte ikke helt hva de mente.. Når du bestilte derfra, betalte du 100,- i levering eller 50,-?

 2. 07.03.10 10:10 pm

  Igen tvil om at disse to skal settes på ønskelisten hvertfall;) Dette er to produkter som jeg ikke har i det hele tatt..ikke fra noe annet merke heller! Så det må jeg ha uansett;)

 3. 08.03.10 7:00 pm

  Disse skal kjøpes! 😀

Trackbacks

 1. ønskeliste/handleliste « Frøken Friken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: