Skip to content

Dyrevennlige Bloggere United!

05.10.09

Dyrevennlige bloggere united er en genial ide fra Hilde Christina (sjokk der)! Tenkte bare jeg skulle skrive litt om selve prosjektet (for dere som ikke leser HC sin blogg, men burde) og hva jeg skal gjøre for å kunne følge det med god samvittighet!

Poenget med prosjektet er å promotere dyrevennlige merker og å holde seg langt unna slemme merker! Dette er i bunn å grunn for at de merkene som tester på dyr skal innse at det er ganske kvalmt, og at kundene reagerer på det! I en perfekt verden ville jo dette ikke vært nødvendig, men sånn er det jo.

Det jeg skal gjøre er å printe ut listen som HC har på bloggen sin over grønne (snille) og røde (slemme) merker, og så gå igjennom alt jeg har av kosmetikk, hudpleie og annet tull som befinner seg på rommet/badet mitt! (listen finner du her)

Håper mange blir med på dette, for hvis det er noe som kan ha nytte av den makten bloggere har fått, så er det denne saken! 🙂

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 05.10.09 3:13 pm

    Uhu!
    Tenker lansering blir i november, logoen er allerede «in the making» 🙂 Så får vi håpe at listen over bloggere som henger seg på blir laaaaaaang etterhvert! Forhåpentligvis kan vi få til en artikkel her og der, slik at ordet spres raskt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: