Skip to content

omtale: 88 palette fra Coastal Scents

20.09.09

88coloreyeshadowpalette_300 88 palettene fra http://www.coastalscents.com har vært enormt populære, særlig i youtube-miljøet! Noe som er meget forståelig! Det er en palett, men 88 farger, som burde være mer enn en person noen gang kommer til å trenge (men vi vet jo alle at det ikke holder ;P)!

Fargene er alt fra rød til gul til grønn til bronse osv osv osv! Så det er trygt å si at man har en del. De er en blanding av matte og satin/lett shimmer. Personlig hadde jeg satt stor pris på litt flere matte farger.

Selve skyggene har en god konsistens, men ikke like «myke» og «silkete» som MAC sine. CS skyggene er litt på kanten til smuldrete, som det det eneste jeg ikke liker. Det drysser jo ikke av øyenene når det først er på, men det gjør at mye skygge blir sløst bort, og skyggene sitter så tett at hvis du bruker to rett ved siden av hverandre, kan den ene drysse over i den andre, og du får ikke riktig farge.

Jeg liker denne paletten veldig fort, men det blir litt dumt å ha så mange farger som sitter fast i en palett uten mulighet til å skifte ut noen. Man bruker jo selvfølgelig favorittene sine først, og da er man stuck med en haug med farger man aldri bruker. Også er palettene ganske stygge utvendig, men det kan jo fikses 😉 skal legge ut noe om dette senere.

Totalt blir vel karakteren en 4. Gode farger, litt smuldrete og dumt at man ikke kan skifte ut 🙂

4

Reklamer
One Comment leave one →
  1. 21.10.09 11:24 pm

    Har hatt lyst på denne en stund.. har jo en sånn nøytralpallett.. så hadde vært greit med denne også! hmm.. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: