Skip to content

Månedens: nettbutikk

02.04.09

logoSigma makeup lager makeup-koster med helt sykt bra kvalitet! Alle kostene har utgangspunkt i en MAC kost, men jeg anbefaler Sigma på det sterkeste, ettersom du får et helt sett med koster for prisen av kun en MAC kost! De ser nesten helt like ut, har lik kvalitet, og noen av de vil jeg også si er BEDRE enn MAC sine koster!

Man kan velge om man vil bestille kostene hver for seg, i sett eller alle på en gang. Settene er ansiktskoster, øyekoster og «hoved»koster. Med andre ord, alt du trenger!!! Har selv ansiktssettet, men skal kanskje gå til innkjøp av øyekostene også!

Når man bestiller kostene får man de ganske så kjapt etterpå, tror kanskje det tok en uke før jeg fikk de. De kommer i en fin liten «mesh» pose og man får også med et produkt fra eyeslipsface.com! For hver bestilling følger det også med en liten brosjyre som forteller om kostene du har kjøpt!

http://www.sigmamakeup.com/

Reklamer
2 kommentarer leave one →
 1. 30.04.09 10:05 pm

  Vet du om de i ekte hår?

  • Lisa permalink
   14.05.09 10:08 pm

   det er de! enten geit eller ekorn eller noe 😛 noen er syntetisk og.. er ingen ekspert på koster, men det er en del bruksområder som får best resultat med syntetiske hår, hvis det var logisk 😛 Alle er kjempemyke da!! utrolig flotte koster! bruker de hver dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: